close

Projekt

I nära dialog med arkitekter, landskapsarkitekter, stadsplanerare och möbelformgivare utvecklar vi städer och urbana platser genom att göra dem trygga och tillgängliga för alla.

​​​​​​​Nola har varit med och möblerat Kajen vid Stenpiren i Göteborg, även kallad Playa Stenpiren, en tillfällig sandstrand på en icke-yta som tidigare använd som parkering.

Nola har i samarbete med Castellum AB, fd. Fastighets AB Norrporten i Växjö varit med och utformat miljön till utekontoret WorkOUT, en storsatsning i Växjös företagsstad I11.

Tillsammans med landskapsarkitekt Nivå Landskap har Nola arbetat med den genomgående gestaltningen av Sjövikshöjden i Årstadal i Stockholm.

Ett projektet där Nola arbetade nära tillsammans med formgivaren Thomas Bernstrand med att utveckla platsen med ett flertal möbler och specialprodukter, specifikt anpassade för platsens förutsättningar.

Max IV-laboratoriet i Lund är ett svenskt nationellt laboratorium för kärnfysik, acceleratorfysik och forskning. Anläggningen är skapad av FOJAB arkitekter och Snøhetta har utformat den 19 hektar stora landskapsparken.

Domkyrkoparken är ett stilla rekreationsområde mitt i centrala Göteborg som anlades 1860 och nu har genomgått en varsam och välbehövlig renovering.