close

Takterrasser
och innergårdar

Produkter för tekterrasser och innergårdar

Vi mår bevisligen bra utomhus. I naturen och i närhet till grönska presterar vi bättre. För allas välmående behöver vi finna sätt att bryta inomhusnormen. Här har vi samlat ett utvalt sortiment av möbler och produkter för funktionella utemiljöer, perfekta för takterrasser och innergårdar där skydd mot väder och vind är en faktor.

Möbelgrupper

Hjorthagen

Möbelgrupp

Design Peter Brandt

Hjorthagen är en möbelgrupp med både tradition och modernitet i formspråket. Passar lika bra i den privata trädgården som i parken eller i bostadsområdet.

Parco

Möbelgrupp

Design Broberg & Ridderstråle

Parco Möbelgrupp består av stilfulla och generösa möbler av hög kvalitet som ger ett lätt intryck. Den böjda formen gör dem både bekväma och funktionella. Serien finns i en mängd olika modeller och varianter som smidigt kan kombineras med varandra. Snurrfunktion och armstöd finns som tillägg för sittmöblerna.

Alnön

Möbelgrupp

Design Thomas Eriksson

Generös hopfällbar utemöbel för offentligt bruk, med plats för många. Gedigen konstruktion med tydlig design. Pulverlackerat stålunderrede med mycket bra rostskydd. Användbar i offentlig miljö likaväl som för privat bruk.

Tuben

Möbelgrupp

Design Gunilla Hedlund

Tuben är en enkel, stilren och stapelbar möbelgrupp för gallerian, parken, torg eller bostadsområdet. Med sitt moderna men ändå karaktäristiska formspråk ger den ett harmoniskt intryck. Finns i färgerna grön och vit som standard.

Bakgård

Möbelgrupp

Design Jonas Bohlin

Möbelgruppen Bakgård av Jonas Bohlin är stilren och tydlig i sitt grafiska uttryck. Finns i två olika storlekar.  

Vejby

Möbelgrupp

Design Peter Brandt

Vejby är en modern möbelgrupp med tyngd och stabilitet. Det smala virket i sitsen ger god vattenavrinning och den breda ryggen ger skön sittkomfort.

För terrassen

High Sunchair

Solstol

Design Mats Aldén

Solstolen Sunchair är på sätt och vis en utveckling av Low chair, en kompletterande låg möbel för avkopplat sittande utomhus.

Korg

Möbelgrupp

Design Thomas Bernstrand

Korg möbelgrupp är en serie nätta, uttrycksfulla trådmöbler. Dess rutmönster skapar ett tydligt grafiskt uttryck.

Terrass

Pergola

Design Nola

Terrass pergola är ett byggsystem av färdiga enheter som gör det enkelt att anpassa storleken på pergolan efter egna önskemål och platsens förutsättningar. Med många valbara alternativ kan man få pergolan att byta karaktär.

Four Seasons

Väderskydd

Design Thomas Bernstrand

Som namnet antyder så är Four Seasons ett parasoll som är tänkt att stå ute året runt. Med sin stora skärm i aluminiumplåt står det emot både regn, snö och sol.

LowBed

Bänk

Design Mats Aldén

Skön vil- och solstol som passar på terrassen, i parken eller på torget. Det går utmärkt att sträcka ut sig eller sitta flera på möbeln som är både tålig och generös.

Sittmöbler

Rocky

Möbelgrupp

Design Nina Jobs

I Rocky möbelgrupp ingår gungstolen Rocky, stapelbara stolar samt bord i tre olika storlekar. Alla möbler har stativ av stålrör i rött och sits/bordsyta med träribbor i miljövänlig Accoya®.

Gard

Soffa

Design Odin Sollie

Gard soffa refererar på ett modernt vis till den klassiska pinnsoffan, som under decennier hade en naturlig plats i det svenska folkhemmets kök.

Kalmar

Soffa

Design Lars Gunnars

Stadig och robust möbelgrupp med många variationsmöjligheter. Kalmar passar in i de flesta inom- och utomhusmiljöer och ger en elegant, solid karaktär.

Kaskad

Stol

Design Björn Dahlström

Vattenfall har genom alla tider haft en stark dragningskraft. Stolen Kaskad uttrycker energi och lätthet i sin konstruktion vilket gör den lätt att anpassa till olika platser.

Sigill

Soffa

Design Gunilla Allard & Note Design Studio

Note Design Studio och Gunilla Allard står bakom parksoffan Sigill. Inspiration från arkitekt Sigurd Lewerentz kan ses i de rena linjerna och materialvalen.

Våra produkter för takterrasser och innergårdar