close

Produkter för
plantering

Planteringskärl, krukor och urnor

Hängande, spretande, stående, beskyddande, skuggande… Växtlighet kommer i alla former och med en mängd positiva funktioner och attribut. Här har vi samlat produkter för plantering av allt från stora träd för gator och parker till inomhusväxter för kontoret eller den stora entrén.

Planteringskärl

Angle – Nyhet!

Planteringskärl

Design Synnöve Mork

Med tre olika storlekar och volymer är Angle som ett arkitektoniskt pussel med nästintill obegränsade möjligheter. Tillsammans kan delarna skapa de mest fantasirika formationerna.

Gro

Planteringsvagn

Design Mia Cullin

Gro är ett flyttbart planteringskärl med tillhörande spaljé för inom- och utomhusbruk. Spaljéns runda form fungerar som stöd för klängande växter.

Cacti

Planteringskärl

Design Anki Gneib

Cacti planteringskärl är inspirerad av den mexikanska konstnären Frida Kahlos kaktusmur från hennes trädgård i Mexico.

Gro

Väggspaljé

Design Mia Cullin

Gro växtkärl med spaljé har nu vidareutvecklats till en familj i form av nya spaljéer, en golvvas och planteringskärl i en mindre och en större modell.

Planteringskärl

ABC

Planteringskärl

Design Broberg & Ridderstråle

Med utgångspunkt i ett antal klassiska geometriska former har Broberg & Ridderstråle skapat en imponerande serie planteringskärl för den offentliga miljön.

Näckros

Planteringskärl

Design Jan Ostwald

Näckros är ett klassisk, elegant planteringskärl gjutet i brons. Urnan kan med fördel sättas fast mot ett fundament eller stå fristående på mark/golv.

Planteringskärl

Zen

Planteringskärl

Design Jan Ostwald

Ett planteringskärl tillverkad i sandgjuten aluminum alternativt i brons. Krukans form talar för sig själv med sin inspiration från Asiens trädgårdar. Det vackra underredet i stål ger ett lyft till planteringen och förstärker krukans form..

Daisy

Planteringkärl

Design Mia Lagerman

Planteringskärl med 70-talskänsla i vit klockad plåtkjol för användning både inomhus och utomhus. Finns som rund och oval.

Säby

Planteringskärl

Design Martina Sovré

Generös, flyttbar planteringslåda för permanenta eller tillfälliga planteringar. Planteringslådan finns i terrakotta eller infärgad grå, med borstad yta.

Planteringskärl

Sake

Planteringskärl

Design Gunilla Hedlund

Sake är ett modernt planteringskärl i sandgjuten aluminium i olika gråskolor som kan staplas på höjd och anpassas efter behov. 

Cube

Planteringskärl

Design Nola

Perfekt för gågatan eller utefter en fasad. Cube finns i ljusgrått eller antracitgrått utförande som standard.

Bocks

Planteringskärl

Design Nola

Enkelt rektangulärt planteringskärl, utformat så det lätt kan flyttas med pall-lyft eller andra transporthjälpmedel.

Planteringskärl
Våra produkter för plantering