close

Cykelmiljö

Produkter för hållbar pendling

Varje dag skapas det nya behov och beteenden kopplat till cyklism. Vi cyklar mer än någonsin vilket är positivt sett till både klimatet och folkhälsan. Men stadens planering och infrastruktur måste hänga med, liksom vi i hur vi tänker kring produkter för cykelhantering. Här är några av våra mest populära pollare, cykelställ, tak och andra produkter som på olika sätt gör det enklare att välja cykeln före bilen.

Cykelpollare & cykelställ

Blenda

Cykelpollare

Design Blenda Design

En stram och enkel cykelpollare för ramlåsning i underhållsfritt material i standardfärgerna svart och grå. Blenda finns också med LED-belysning, som underlättar vid parkering och skapar trygghet i närmiljön.

Goggle

Cykelställsystem

Design Erik Österlund

Goggle är ett enkelt, funktionellt och prisvärt cykelställsystem. Passar alla typer av däck. Som alternativ finns även cykelbåge för ramlåsning.

Ekeberg

Cykelställ

Design Klock & Sæther

Ekeberg är ett unikt minimalistiskt och funktionellt cykelställ med ramlås i pulverlackerat stål. Med sin riktning är cykelstället enkelt att använda för ramlåsning.

Hook

Cykelpollare

Design Note Design Studio

Note designstudio har med sin cykelpollare Hook, i pulverlackerat stål, experimenterat med den visuella upplevelsen av ett cykelställ.

Örebro

Cykelställ

Design Nola

Örebro är ett enkelt och praktiskt cykelställ, som passar in i de flesta miljöer. Cykelstället kan fås med inkörningsvinkel vänster, rakt fram eller höger, varmförzinkat, alternativt varmförzinkat och svartlackerat.

Seagull

Cykeltak

Design Kristofer Hansén

Seagull är ett tåligt cykeltak, elegant utformat med en siluett i form av en fågel. Cykeltaket finns både som enkelt- och dubbelriktat i tre standardlängder, med eller utan gavel- och bakstycken i härdat glas.

Mobilia

Cykeltak

Design Sydväst arkitektur och landskap

Mobilia är ett praktiskt cykeltak med grova dimensioner i en modern arkitektonisk tappning. Detta cykeltak går att bygga som enkel- eller dubbelriktat. Stativ och cykelställ bultas enklast mot ett betongfundament. Nu finns även Moblia cykelställ med ramlåsning som komplement till taket.

Våg

Cykeltak

Design Jenny Osuldsen & Snøhetta

Nola och Snøhetta har tillsammans utvecklat ett diskret, ultramodernt cykeltak i glasfiber. En lätt och enkel konstruktion som ger ett svävande intryck.

Sirius

Cykelhus

Design Bernt Fröderberg

Sirius cykelhus är ett rejält, praktiskt och låsbart hus i stål för cirka 15 cyklar. Ett vackert cykelhus som kan byggas ut modulärt i större format.

Cykelpollare & cykelställ

Goggle 2

Cykelställsystem

Design Nola

Goggle 2 är en robust modifiering av Goggle cykelställsystem. Även detta passar alla olika typer av däck.

Bikers Rest

Cykelstöd

Design Marcus Abrahamsson

Bikers Rest är ett modern och stilren cykelstöd som ger cyklisten ett fotstöd och ett handtag att greppa i trafiken, i väntan på grönt ljus.

Simpel

Cykelställ

Design Nola

Simpel cykelställ i form av pollare är i första hand tänkt som cykelbågar. Cykelstället finns i tre olika utförande; liten, stor och krokig. Bågarna kan även användas som system i form av avgränsande staket m.m.

Våra cykelprodukter