close

Upptäck Bellitalia

Tidlös elegans

Bellitalias sortiment med gatumöbler i natursten som marmor och stenkross är nästintill ikoniska i sin design. Dess rundade och eleganta formspråk leder tankarna till medelhavet, kontinenten och storslagna offentliga platser såväl som små och sofistikerade innegårdar och semipublika miljöer. Nola är stolta återförsäljare av Bellitalias graciösa och robusta produkter i Sverige. Här är en noga utvald kollektion med fokus på grönska och gemenskap. 

Planteringskärl

Luna

Planteringskärl

Design Bellitalia

Luna är ett mindre planteringskärl för utomhusbruk och lämpligt för plantering av framför allt växter och buskar. Finns i många färger och olika ytbehandlingar.

Marte

Planteringskärl

Design Bellitalia

Marte är det största planteringskärlet i Bellitalias kollektion. Dess tyngd och storlek gör det lämpligt som trafikhinder såväl som för plantering av medelstora träd.

Bänkar

Demetra

Bänk

Design Bellitalia

Dementra är en modulär möbel som fungerar lika bra som bänk och soffa tack vare dess flexibilitet.

Jonathan

Bänk

Design Bellitalia

Bänken Jonathan bjuder in till både lek och vila med sin kreativa och futuristiska form.

Funny

Bänk

Design Bellitalia

Funny är en sittmöbel med organisk och oregelbunden form som kan smälta i hop till en enhet genom att kombinera flera delar. Som en lekfull skulptur bjuder den in till både vila och rörelse.

Harmony

Bänk

Design Bellitalia

Harmony blandar djärvt det skulpturala och det funktionella. Bänken ingår i serien Organic av Matouš Holý som består av dynamiska möbler utformade för den levande staden.

Bänkar
”Onda finns i två moduler som kan byggas ihop till längre formationer.”

Onda

Bänk

Design Bellitalia

Onda är en diskret och stilren bänk som solitär. I kombination med rundande delar kan rumsliga formationer skapas. Tillverkad i betong med eller utan integrerad träsits.

Sittmöbler

Cuddly

Stol

Design Bellitalia

Cuddly är en inbjudande stol helt i linje med Bellitalias välkända organiska formspråk. Den har en slitstark och tålig finish för en garanterad lång livslängd.

Family

Sittmöbel

Design Bellitalia

Familys halvcirkulära form och plana yta gör att den kan fungera både som bord och bänk beroende på plats och behov. Möbeln är tillverkad i betong och sprutad med polyuretan som sedan lackeras.

Happy

Stol

Design Bellitalia

Happy är ett lyckopiller i stolsformat. Dess högblanka finish och skulpturala formspråk bjuder in till lek såväl som vila.

Sittmöbler
”Gea kan anpassas på flera sätt efter behov eller estetisk preferens.”

Gea

Stol

Design Bellitalia

Gea är en stadig och anpassningsbar stol med rundade former. Den är tillverkad i slipad betong och går att anpassa med armstöd samt ribbad sits.

Vårt urval av produkter från Bellitalia