close

Lärandemiljö

Produkter för lärandemiljöer

Pedagogiska miljöer och platser kräver sina produkter och möbler. Här har vi samlat våra mest populära serier för ute och inne, större och mindre grupper, för rumsbildning och för avskildhet. Helt enkelt möbler för lärande för allt ifrån skolor och förskolor till universitet och arbetsplatser. Mötesplatser med fokus på kreativitet, lekfullhet och variation. 

Sittmöbler

Parco

Möbelgrupp

Design Broberg & Ridderstråle

Parco Möbelgrupp består av stilfulla och generösa möbler av hög kvalitet som ger ett lätt intryck. Den böjda formen gör dem både bekväma och funktionella. Serien finns i en mängd olika modeller och varianter som smidigt kan kombineras med varandra. Snurrfunktion och armstöd finns som tillägg för sittmöblerna.

Korg

Möbelgrupp

Design Thomas Bernstrand

Korg möbelgrupp är en serie nätta, uttrycksfulla trådmöbler. Dess rutmönster skapar ett tydligt grafiskt uttryck.

Lärande utomhus

Akalla

Pergola

Design Nola

Akalla Pergolasystem är rymligt, men samtidigt enkelt i sin konstruktion och kan inrymma till exempel en möbelgrupp, planteringskärl och/eller cyklar.

Four Seasons

Väderskydd

Design Thomas Bernstrand

Som namnet antyder så är Four Seasons ett parasoll som är tänkt att stå ute året runt. Med sin stora skärm i aluminiumplåt står det emot både regn, snö och sol.

Schoolyard

Möbelgrupp

Design Mats Aldén

School Yard är specifikt framtagen för funktionella arbetsplatser utomhus. Sittmöbeln med arbetsbord gör att den fungerar lika bra i pedagogiska miljöer som på en takterrass eller i ett outdoor office.

Wembley Park

Bänk

Design Thomas Bernstrand

Wembley Park. En soffa, en bänk, en läktare eller en trappa. Sittmöbel för okonventionellt sittande. Stativ i återvunnen gjuten aluminium.

För de små

Peg

Bänk

Design Mathieu Gustafson

Sittmöbeln Peg utgår från idén om den enkla formen, pallen. Olika sittytor i varierande sitthöjder fästs i en balk för ett omväxlande sittande.

Frank

Barnstol

Design David Taylor

Frank möbelserie har fått ett tillskott i form av Frank barnstol. Stolen passar med sitt formspråk in i de flesta urbana miljöer och inkluderar barn i den gestaltade livsmiljön.

Kajen

Låg Soffa

Design Thomas Bernstrand

Kajen Låg är en fin annorlunda soffa med lägre sitthöjd än normalt. Den fungerar fint som en rumsavdelare utomhus och är ett självklart val för förskolor och skolor.

Våra produkter för lärandemiljöer