close

Projects

In close dialogue with architects, designers, landscape architects and city planners, we solidify urban spaces to make them safe and accessible for everyone.

The outdoor dining area at Borås Zoo has received a major renovation. Guests can now sit comfortably in Nola’s Sidewalk bar stools and tables and observe the animals on the savannah below.

Greater Stockholm’s Tyresö municipality is growing and in 2018 the need for a new school became clear. Three years later, a new school was built. A large schoolyard was developed around the building to make spaces for play, movement and exercise.

Furniture ranges Frank and Parco plays a big role in the renovation and design of the pedestrian street Östra Drottninggatan in central Gävle, designed by the landscape architecture office Karavan.

A courtyard on Torsgatan, Stockholm, behind the Stockholm Vatten-building from 1906, has been designed with activity, recreation and social interactions in mind.

When Kungsträdgården was redesigned before Stockholm became the European Capital of Culture in 1998 a new park bench was developed, based on an older model. A unique collaboration between Nola, Wolodarski and the former city gardener Carl-Fredrik Wachtmeister.

Hamntorget – a new social meeting place along Årstaviken promenade in Södermalm, Stockholm. Architecture: White Architects.

Nola has in collaboration with Temagruppen developed unique seating furniture for the Z-square, located in Leksand, taking inspiration from the classic Leksand chair.

As Nola continues to offer solutions that make urban cycling safer and more sustainable, our illuminating Blenda bicycle stand is becoming a popular choice for architects.

The open-air theatre in Malmö’s Pildammsparken is a themed playground where people of all ages can relax, play, listen to music and watch performances.

With a surface of 2,400 square metres, Västerås’ new skate park is one of the largest in Sweden. Built for skateboarding, inline skating, kick-biking and BMX-riding. The park was designed by Horn.Uggla.

Alviks strand is situated on Stockholm’s western edge with view across the water towards the city centre. The waterside development traces a park situated between suburban streets and the water’s edge.

A former car park has been refurbished and transformed into a social and safe meeting place for residents in Fittja. Architecture: Arkitema.

Visa fler →