close

Designers

Formgivaren Thomas Bernstrand, med egen designstudio i Stockholm är utbildad på Konstfack, KKH och vid Denmarks Designskole i Köpenhamn.

Gunilla Allard is a Swedish designer, interior architect and scenographer. She graduated from the University College of Arts, Crafts and Design (Konstfack) in 1988 where she studied interior architecture, and after attended Det Kongelige Danske Kunstakademi in Copenhagen where she studied art.

Note är en Stockholmsbaserad designstudio, grundad 2007. Sedan dess har studion jobbat med projekt inom arkitektur, inredning, produkt och grafisk design, samt designstrategi.

Anki Gneib är utbildad i inredningsarkitektur och möbeldesign vid Konstfack. I sin studio i Stockholm arbetar hon kreativt med ett brett spektrum av projekt som bostadsarkitektur, inredning för kommersiella utrymmen …

White Arkitekter är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor och bland de tio största i Europa.

Mats Broberg och Johan Ridderstråle driver tillsammans den stockholmsbaserade studion Broberg & Ridderstråle Design & Architecture.

Kauppi & Kauppi är en designerduo med rötter i norra och södra Sverige. Johan och Nina har båda en Magisterexamen från Högskolan för Design och Konsthantverk vid Göteborgs Universitet.

Fredrik Mattson är utbildad möbeldesigner och inredningsarkitekt. Han tog sin magisterexamen från Konstfack inom inredningsarkitektur i Stockholm 2002, innan dess studerade han skåptillverkning i flera år. 

TAF Studio är en arkitektur- och designstudio som grundades 2002 av Gabriella Lenke och Mattias Ståhlbom. De är båda utbildade inredningsarkitekter och möbelformgivare på Konstfack i Stockholm.

Under de 25 år som Mia Lagerman har verkat som möbeldesigner har hon positionerat sig som en nyckelspelare på designscenen.

Odin Sollie arbetar på heltid för Nola som industridesigner, produktutvecklare och konstruktör. Sollie's främsta intresse inom branschen är att jobba mot hållbara utveckling och plastfria, analoga lösningar.

Med bakgrund som ingenjör, arkitekt och forskare driver formgivaren Mattias Stenberg idag sin egen designstudio, Vision A&D, i Stockholm.

Visa fler →