close

Kollektioner

Trygga och trivsamma utemiljöer förgylls av gemenskap och möten. Här finner du produkter och utemöbler för takterrasser och innergårdar park där funktion, beständighet och stil är av högsta prioritet.

Varje dag skapas det nya behov och beteenden kopplat till cyklism. Vi cyklar mer än någonsin vilket är positivt sett till både klimatet och folkhälsan.

För allas välmående behöver vi finna sätt att bryta inomhusnormen. Här har vi samlat ett utvalt sortiment av möbler och produkter för funktionella utemiljöer, perfekta för takterrasser och innergårdar där skydd mot väder och vind är en faktor.

Pedagogiska miljöer och platser kräver sina produkter och möbler. Här har vi samlat våra mest populära serier för ute och inne, större och mindre grupper, för rumsbildning och för avskildhet.

Vi möts, umgås, rekreerar och arbetar i mycket större utsträckning i det offentliga rummet idag än förr. Här har vi samlat utvalda favoriter för just gröna miljöer där fokus ligger på att vila, umgås och leva.

Här har vi samlat många favoritprodukter för att göra torg- och gatumiljöer till trivsamma, välkomnande och tillgängliga platser för möten såväl som rekreation.

Växtlighet kommer i alla former och med en mängd positiva funktioner och attribut. Här har vi samlat produkter för plantering av allt från stora träd för gator och parker till inomhusväxter för kontoret eller den stora entrén.

Många av stadens mötesplatser och pausytor är sammanlänkade med knutpunkter som resecentra, perronger och busshållplatser. På dessa ställen, fulla av rörelse, behövs plats för både vila och avkoppling. Här har vi samlat utvalda produkter och möbler kopplat till just resande.

Visa fler →