close

Nolas identitet nominerad till Svenska Designpriset

2022–09–20

Vi kan med glädje och stolthet meddela att Nolas grafiska identitet är nominerad till Svenska Designpriset 2022. Byrån bakom projektet är Nuet och de har tagit fasta på Nolas principer om lekfullhet, socialt hållbara platser och inte minst god design.

Hösten 2020 tog vi på Nola beslutet att uppdatera vår grafiska profil. Egentligen ville vi allra mest förstärka och accentuera de saker vi redan älskar och ännu mer trycka på våra värderingar. Det är så vi jobbar med produktdesign varför det kändes rimligt att applicera det även på vår grafiska profil. Vi vill skapa saker som kan älskas länge, vilket inte bara ska upplevas i kontakt med oss, utan också synas och förstås genom hur vi pratar med kunder, kommunicerar med besökare av våra kanaler och inte minst med användare av våra möbler.

 

Rösta på Nola här!

Arbetet fortsätter löpande tillsammans med AD Håkan Ängquist och copywriter Frida Jeppsson Prime där vi itererar del för del. Resultatet idag kunde vi inte vara mer stolta över.

Se de nominerade bidragen och lägg din röst här. Scrolla ned till kategorin Grafisk Identitet – Handel av Varor där du finner Nolas uppdaterade identitet. Vi uppskattar alla röster!

Fler nyheter

2022

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista.