close

Vi ses väl på H22?!

2022–04–06

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg, nästan hemmavid för oss som delvis huserar i Malmö. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista. Men med detta nyhetsbrev vill vi ge en ledtråd till vad som komma skall, en chans att bocka av dagarna i kalendern, för detta vill väl ingen missa. 
 
Expons nav för arkitektur, form och design blir Parapeten där H55-pvailjongen ursprungligen ritad av Carl-Axel Acking åter blir mötesplats. Det nya utvecklingsområdet Oceanhamnen bjuder också på en mängd aktiviteter och sevärdheter.  
 
Som huvudpartner till Sveriges Arkitekters program på Parapeten vill vi förstås uppmärksamma detta lite extra. Här blir det arkitektursamtal i Per Fribergs nyuppförda pergola, träinnovationer och kunskapsutbyte i In Praise of Shadowsträpvaljong som vi tagit fram i samarbete med Svensk Trä och förstås mycket fokus på design, det urbana rummet och social hållbarhet i form av möten och aktiviteter. Vi ser fram emot att ses och upptäcka mer av Helsingborg tillsammans!

H22 pågår 30 maj — 3 juli.

Fler nyheter

2022

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.