close

Diplom för Svanencertifiering av Kajen

2022–11–30

Den 25 november, på köphetsens dag Black Friday, fick vi högtidligt ta emot diplom från Svanen för vår certifiering av Kajen. Under eventet Greenolution 2022 samlades vi och minglade med en mängd människor och företag som samtliga är villiga och redo för den klimat- och produktionsomställning som krävs. Utöver ett diplom som vi är oerhört stolta över tog vi med oss stora doser inspiration och kunskap tillbaka till kontoret.

Stolta mottagare av diplom för Svanencertifieringen av Kajen. Anders Åkesson och Alex Vaivars, produktutvecklare, tillsammans med vd Henrik Edlund.

Fler nyheter

2022

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista.