close

Nola lanserar Kajen parksoffa och bänk på mur

2022–09–29

Som ett svar på stor efterfrågan från arkitekter och planerare finns nu Kajen bänk och parksoffa för montage på mur. Detta gör möbelserien Kajen, designad av Thomas Bernstrand, än mer mångsidig genom fler möjligheter till fast placering. Genom att montera Kajen på mur kan befintliga stenar, hällar och murar återbrukas och upphöjas till nya sittplatser. Placerade i grupp eller i större strukturer kan Kajen på mur agera som inhägnad åt exempelvis växter eller för att skapa rumsligheter genom att dela av en större plats.

Kajen-serien finns i oljad eller sioo:x-behandlad ek, täcklaserad eller linax-impregnerad furu och oljad FSC-märkt mahogny. Den täcklaserade furun och stativen kan fås i ett flertal färger och går självklart att specialbeställa i unika kulörer för att ge en plats identitet eller passa in i ett befintligt sammanhang.

Genom att montera Kajen på mur kan befintliga stenar, hällar och murar återbrukas och upphöjas till nya sittplatser.

Läs mer om Kajen möbelserie

Fler nyheter

2022

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista.