close

Nola på 3 Days of Design i Köpenhamn 15–17 juni

2022–06–15

Våren 2022 fullständigt kryllar av designhändelser och Köpenhamn står näst på schemat för oss på Nola. Upplev våra produkter och möt sommaren på det spektakulära Kongernes Lapidarium i en utställning tillsammans med Interior Cluster under flaggen DDcated.

 

I gott sällskap av ett 50-tal designmärken och utställare visar Nola ett somrigt urval av sortimentet på DDcated DesignHub i Kongernes Lapidarium. I det 400 år gamla brygghuset, bland stenskulpturer och valv, samlas aktörer inom arkitektur, design och möbler i en gemensam utställning. I trädgården visar Nola de generösa och kulörta fåtöljerna Big och Small Basket med stoppade dynor för utomhusbruk. De dukar även upp möbelgruppen Rosseau med stapelbara stolar och hopfällbart bord, samt planterar prunkande växter i planteringskärlen Pots. Välkomna till en inspirerande och somrig uteplats!  


3daysofdesign, 15—17 juni

3 Days of Design är ett årligt återkommande event i Danmark med fokus på lifestyle, design, möbler, belysning och inredningsarkitektur. De tre dagarna bjuder på en mängd lockande utställningar, samtal och händelser. Se hela programmet på https://3daysofdesign.dk/


DDcated Design Hub

I Christian IX:s 400 år gamla brygghus, Kongernes Lapidarium, samlas omkring 50 utställare, däribland designskolor och flera nyetablerade märken för att presentera nyheter. Nola finns på plats i trädgården. Läs mer på https://www.ddcated.dk/


Besöksadress:
Christian IV:s Brygghus
Frederiksholms Kanal 29
1220 Köpenhamn K 

Fler nyheter

2022

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista.