close

Vi delar hemlisar under Paris Design Week

2022–09–02

Det är höst och det innebär som vanligt en efterlängtad designvecka i Paris. Vi medverkar i Swedish Secrets på Svenska Institutet och visar en samling nya och länge älskade produkter.

Nolas möbler finns att uppleva i Svenska Institutets kafé där möbelserien Wimbledon av Broberg & Ridderstråle är en del av inredningen. Här står även utvalda delar av möbelserien Alnön av Thomas Eriksson och vackra gröna växtgrupper i planteringskärlen Gro av Mia Cullin.

Sedan tidigare finns också de generösa och inbjudande fåtöljerna Big & Small Basket av Ola Gillgren i trädgården, såväl som trådstolarna Kaskad av Björn Dahlström som gavs som gåva till Svenska Institutet i samband med dess 10-årsjubileum 2021.

Från den 2 september till 4 oktober är schemat fullspäckat med spännande samtal, guidade visningar och möten med branschen. Hoppas vi ses!

 

Besök oss på Institut Suédois

Onsdag – söndag 12:00-18:00
11 rue Payenne
F-75003 Paris

Fler nyheter

2022

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista.