close

Vi delar hemlisar under Paris Design Week

2022–09–02

Det är höst och det innebär som vanligt en efterlängtad designvecka i Paris. Vi medverkar i Swedish Secrets på Svenska Institutet och visar en samling nya och länge älskade produkter.

Nolas möbler finns att uppleva i Svenska Institutets kafé där möbelserien Wimbledon av Broberg & Ridderstråle är en del av inredningen. Här står även utvalda delar av möbelserien Alnön av Thomas Eriksson och vackra gröna växtgrupper i planteringskärlen Gro av Mia Cullin.

Sedan tidigare finns också de generösa och inbjudande fåtöljerna Big & Small Basket av Ola Gillgren i trädgården, såväl som trådstolarna Kaskad av Björn Dahlström som gavs som gåva till Svenska Institutet i samband med dess 10-årsjubileum 2021.

Från den 2 september till 4 oktober är schemat fullspäckat med spännande samtal, guidade visningar och möten med branschen. Hoppas vi ses!

 

Besök oss på Institut Suédois

Onsdag – söndag 12:00-18:00
11 rue Payenne
F-75003 Paris

Fler nyheter

2022

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista.