close

Full aktivitet på H22 City Expo

2022–06–20

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.

Arkitektur och design på Parapeten


På piren kallad Parapeten finner man huvudområdet för arkitektur, form och design under H22. Här har Nola fått äran att vara partner och möblera Sveriges Arkitekters arena, en nytolkning av den pergola som Per Friberg ursprungligen ritade till H55 denna gång ritad av Karin Sundberg Arkitektur. På platsen visas allt från film till utställningar. Nola har möblerat pergolan med det populära Långbordet, bänkarna Areal, stolar i serien Kaskad och planteringsurnorna ABC.

Paviljongen Hexagon H22


Från Venedig till Helsingborg, paviljongen Hexagon H22 av arkitekturbyrån In Praise of Shadows har utvecklats för att bli en del av Nolas permanenta sortiment. I samverkan med Svenskt Trä ta den nu plats på Parapeten och blir en plats för möten, samtal och väderskydd under H22.
  — Vi ser att städernas karaktär kommer gå från att ha varit infrastrukturstödjande till sociala platser där vi kan leva och frodas.Därför behövs det fler möjligheter till njutning, gärna på platser med vacker utsikt som här i Helsingborg, säger Henrik Edlund, vd på Nola.

Arbete under bar himmel


Prova på att jobba utomhus under bar himmel i Nolas möbelserie Work Lounge. På torgbildningen vid festivalområdets informationscenter i Oceanhamnen finns 12 arbetsplatser tillgängliga för alla. Alltid öppet är principen, och platserna bokas genom en QR-kod på möblerna via appen Awaio.
  — Under experimentella former vill vi testa och uppmuntra till mer arbete utomhus. Vi vet att fördelarna är många, något vi hoppas kunna förmedla. Vi vill ocksåninspirera fler att ta liknande initiativ med coworking-platser utomhus i städer, kommuner eller på arbetsplatser, säger Malin Moreau, Creative Director på Nola.

Aktivera kroppen i Kebne


I Oceanhamnen finns även utegymmet Kebne att prova på för styrketräning eller stretching med egen kroppsvikt som motstånd. Nola finns på plats under arbetstimmar med instruktör för både inspiration och hårdträning. Välkomna!

På kartan här intill kan du se var Nola visar produkter under H22 City Expo i Helsingborg. Välkommen!

Fler nyheter

2022

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista.