close

Nu lanserar vi Street för elsparkcyklar

2022–11–01

I september 2022 infördes det nya regler gällande parkering av elsparkcyklar. Med dedikerade parkeringsplatser och ställ som Street kan ännu mer säkerhet, trivsel, trygghet uppnås på trottoarer, samt gång- och cykelbanor. 

Uppgraderingen av Street för elsparkcyklar innebär en tydlig skyltning och en öppen hage för enkel och smidig parkering av fordonen. Stället behöver inte anläggas och kan därmed placeras där behovet uppstår spontant eller temporärt. Möjligheten att bultas i mark finns, men tack vare ställets tyngd är det inte ett måste.

 

Hör av dig för offert idag!

Möjligheten att bultas i mark finns, men tack vare ställets tyngd är det inte ett måste.

Street Stor

Stor variant med plats för tio elscootrar och fem cyklar.

Street Liten

Liten variant med plats för fem elscootrar.

Fler nyheter

2022

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista.