close

Nola rullar ut mötesplatser på SSDD i Malmö

2022–04–26

Välkommen till vår utställning Mötesplatser i Lokstallarna under Southern Sweden Design Days. Här visar vi upp två nya möbelgruppsystem av Thomas Bernstrand, en ny soffa av Marc Hoogendijk och inte minst vårt efterlängtade pocketparksystem Parklet – vårt svar på samhällets behov av möblerade uteplatser som kan byta skepnad, plats och kontext.


Hitta till oss!
Besök Nolas utställning i Lokstallarna
Drop in 19—22 maj
11:00—18:00
Södra Bulltoftavägen 51

Fler nyheter

2022

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Det finns fortfarande tid att besöka bomässan och framtidsutställningen H22 i Helsingborg. Vi har varit där och lovaratt det är värt ett besök, minst. Nola medverkar på fyra platser. Passa på att besöka oss innan den 3 juli.

Få saker lockar, engagerar och inspirerar oss som bomässor och äntligen är det dags igen. Denna gång sker det i Helsingborg. H22 har funnits på vår agenda länge och vi håller fortfarande på att planera aktiviteter, precis som den spännande expon gör in i det sista.