close

Nyheter

2020

Nolas möbelgrupp Hjorthagen ingår i Riksbyggens projekt Brf Viva i Göteborg, som nyligen vann Kasper Salin-priset samt Guldhemmet.

Årets Stockholm Design Week och Stockholm Furniture Fair är i full gång. Nola visar flera produktnyheter i monter A11:19 under veckan och deltar i flera externa samarbeten.

Nola har länge arbetat mot både social- och miljömässig hållbarhet och på årets upplaga av Stockholm Furniture & Light Fair presenteras de senaste stegen i arbetet mot en bättre framtid.

2019

Nola har inlett ett samarbete med Malmstens Linköpings universitet, för att utforska hur staden kan bli mer hälsosam i form av tillfälliga parkmiljöer. Resultaten kommer att visas på Stockholm Furniture & Light Fair.

Nolas prisbelönta fåtölj Kaskad, design Björn Dahlström, har blivit utvald att visas på nyöppnade Red Dot Design Museum i Xiamen.

Nolas sittmöbel Cushy har vunnit första pris i 2019 års Archiproducts Design Awards, inom kategorin möbler. Produktdesign Gripner & Hägglund.

Nola deltar som partner och utställare på branscheventet Sweden Urban Arena den 22 oktober på Norra Latin i Stockholm. 

Minneslunden på Alstadhaug kyrkogård i Norge har tilldelats första pris för bästa minneslund av Norsk förening för gravplatskultur.

Den 1 oktober tillträder Henrik Edlund som ny VD för Nola Industrier AB.

Nola medverkar och ställer ut produkter med fokus på förbättrade livsmiljöer på Elmia Park den 24 – 26 september i Jönköping.

Nola medverkar på London Design Fair den 19.09 – 22.09 september i samarbete med Form/Design Center och ställer ut i den svenska paviljongen Swedish Design Pavilion.

Nola har varit med och möblerat ett nytt utekontor till fastigheten Koppartorget TRE i Västerås. Uppe på taket finns ett flexibelt utekontor inrett med flertalet Nolamöbler.

Visa fler nyheter