close

Malin Moreau blir ledamot i TMF:s styrgrupp för möbler

2023–06–19

När valberedningen inom MöbelstyrgruppenTMF tog beslut om ledamöterna för 2023—24 valdes Malin Moreau in. Malin jobbar som Creative Director & Project Developer på Nola och bidrar med mer än 20 års erfarenhet av utomhusmöbler till gruppen.

Möbelstyrgruppens uppgift är att identifiera, hantera och uppmärksamma frågeställningar som rör hela branschen med syfte att driva både utveckling och kunskap. Gruppen hanterar gemensamma utmaningar och engagemang, exempelvis exportsatsningar som utställningar eller mässor. Men det kan också vara komplexa frågor inom immaterialrätt eller offentlig upphandling.

I styrgruppen som möts fyra gånger om året finns även representanter från bland annat Blå Station, Gemla, Fogia, Stolab och Flokk.  

Fler nyheter

2023

Med en fartfylld och härlig tillbakablick på några av årets höjdpunkter hälsar vi God Jul och Gott Nytt år. Vi säger tack för året som gått och på återseende. Vi håller stängt från 23 december till 1 januari. För brådskande ärenden maila till headoffice@nola.se

På Nola håller vi semesterstängt från 10 juli till 6 augusti. I augusti är vi tillbaka med nya tag, nya spännande projekt och samarbeten. Vi ses och hörs igen då. Varma sommarhälsningar från oss alla.