close

Snart dags för IFLA i Stockholm

2023–09–24

Den 28—30 september hålls IFLA World Congress 2023 (International Federation of Landscape Architects) i Stockholm och Nairobi där Nola är stolta huvudsponsorer. På detta hybridevent samlas landskapsarkitekter, stadsplanerare och andra engagerade i den gröna och hållbara staden. Vi ser fram emot det fullspäckade schemat med föreläsningar och panelsamtal, utöver möten och samtal med er.

— Landskapsarkitektur har en avgörande roll framåt i transformationen mot sociala, hälsosamma och klimatvänliga städer. I detta vill vi vara med och engagera oss på alla sätt vi kan. Från verkliga lösningar i stadsrummet till plattformar för kunskapsutbyte och delaktighet, säger Nolas vd Henrik Edlund och grundare Agneta Stake.

Konferensen sker i Filadelfiakyrkan och vi kommer möblera ett grönt och härligt gatuvardagsrum med ett helt nytt växtstöd av Martin Brattström på Edge, bland mycket annat.

Läs mer och skaffa biljetter här: https://www.ifla2023.com/

Utanför konferensen på Filadelfiakyrkan kommer vi visa ett helt nytt växtstöd av Martin Brattström på Edge

Fler nyheter

2023

Med en fartfylld och härlig tillbakablick på några av årets höjdpunkter hälsar vi God Jul och Gott Nytt år. Vi säger tack för året som gått och på återseende. Vi håller stängt från 23 december till 1 januari. För brådskande ärenden maila till headoffice@nola.se

På Nola håller vi semesterstängt från 10 juli till 6 augusti. I augusti är vi tillbaka med nya tag, nya spännande projekt och samarbeten. Vi ses och hörs igen då. Varma sommarhälsningar från oss alla.