close

Snart dags för IFLA i Stockholm

2023–09–24

Den 28—30 september hålls IFLA World Congress 2023 (International Federation of Landscape Architects) i Stockholm och Nairobi där Nola är stolta huvudsponsorer. På detta hybridevent samlas landskapsarkitekter, stadsplanerare och andra engagerade i den gröna och hållbara staden. Vi ser fram emot det fullspäckade schemat med föreläsningar och panelsamtal, utöver möten och samtal med er.

— Landskapsarkitektur har en avgörande roll framåt i transformationen mot sociala, hälsosamma och klimatvänliga städer. I detta vill vi vara med och engagera oss på alla sätt vi kan. Från verkliga lösningar i stadsrummet till plattformar för kunskapsutbyte och delaktighet, säger Nolas vd Henrik Edlund och grundare Agneta Stake.

Konferensen sker i Filadelfiakyrkan och vi kommer möblera ett grönt och härligt gatuvardagsrum med ett helt nytt växtstöd av Martin Brattström på Edge, bland mycket annat.

Läs mer och skaffa biljetter här: https://www.ifla2023.com/

Utanför konferensen på Filadelfiakyrkan kommer vi visa ett helt nytt växtstöd av Martin Brattström på Edge

Fler nyheter

2023

På Nola håller vi semesterstängt från 10 juli till 6 augusti. I augusti är vi tillbaka med nya tag, nya spännande projekt och samarbeten. Vi ses och hörs igen då. Varma sommarhälsningar från oss alla.