close

Greenhouse Bar by Nola – en social mötesplats

2023–01–30

Efter tre år i dvala är det dags för möbelmässa i Stockholm igen. I år har vi valt att skippa en traditionell monter och skapar i stället en urban oas i Greenhouse där vi visar upp större delar av vårt sortiment.

Den som har vägarna förbi Greenhouse kan slå sig ner vid vårt Långbord för möten, samtal eller en fika, såväl som arbeta en stund i Work Lounge eller vid Work Desk. Under vinjetten Greenhouse Talks anordnas också en stor serie samtal i baren, på ämnen som framtidens kontor, landskapsarkitektur och hållbar produktutveckling.

Greenhouse bar by Nola är ett nytt sätt för oss att medverka under Möbelmässan där vi i stället för en traditionell monter med utställningsmöbler skapar en verklig mötesplats, öppen för alla, vilket rimmar väl med våra ambitioner. Alla möbler som visas kommer även säljas vidare och förhoppningsvis inom kort förgylla nya platser.

Platsen är ritad av Anki Gneib och Mia Cullin. Greenhouse är speciellt för oss på Nola då det var här som Agneta Stake först kom i kontakt med många av de formgivare vi än idag samarbetar med. I år är Agneta dessutom en av fem mentorer för Greenhouse  mentorsprogram.

Vi ses i Greenhouse Bar by Nola.

Alla möbler återbrukas

Vi säljer ut möbleringen till Greenhouse Bar by Nola under Stockholm Furniture Fair 2023. Vi hoppas att denna mötesplats på det sättet kommer få fortsatt mening och att möblerna kommer till nytta på nya platser där de kan älskas länge.

Läs mer om detta här!

Fler nyheter

2023

Med en fartfylld och härlig tillbakablick på några av årets höjdpunkter hälsar vi God Jul och Gott Nytt år. Vi säger tack för året som gått och på återseende. Vi håller stängt från 23 december till 1 januari. För brådskande ärenden maila till headoffice@nola.se

På Nola håller vi semesterstängt från 10 juli till 6 augusti. I augusti är vi tillbaka med nya tag, nya spännande projekt och samarbeten. Vi ses och hörs igen då. Varma sommarhälsningar från oss alla.