close

Papperskorgen Repeat på Publika parker och MODIGA stadsrum

2024–04–17

Vi är med på Publika Parker och MODIGA Stadsrum i Lund den 18 april och visar Björn Dahlströms papperskorg Repeat för utomhusmiljöer.

Vi stöttar initiativ kopplat till den gröna staden och innovation som främjar den omställning som behövs. Repeat är en produkt som uppmuntrar till att hålla våra gemensamma miljöer rena och samtidigt återvinna olika typer av skräp.

Läs mer om Repeat här.

Fler nyheter

2024

När lugnet lagt sig lite blickar vi tillbaka på designveckan och kan som vanligt konstatera att saker blir bäst när man gör dem tillsammans. Därför riktar vi ett stort tack till alla besökare, samarbetspartners och formgivare som gjorde Stockholm Design Week och Möbelmässan till ett lyckat och trevligt event.

Bläddra i Nolas uppdaterade katalog för 2024 där artiklar såväl som nya produkter och designklassiker från Nolas breda sortiment samsas på hela 82 matnyttiga sidor.

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer.