close

Vi ses i A-hallen på Möbelmässan!

2024–02–07

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer. Anki Gneib och Mia Cullin har hjälpt oss att curera en utställning och monter med noll avfall och stort fokus på återbruk. 

Vi bjuder in till en stunds lugn och ro, en möjlighet till reflektion och avkoppling, samt så klart samtal och diskussioner om stadens vardagsrum. Passa på att plocka med dig en eller flera av våra fina posters på vägen! 

Fler nyheter

2024

När lugnet lagt sig lite blickar vi tillbaka på designveckan och kan som vanligt konstatera att saker blir bäst när man gör dem tillsammans. Därför riktar vi ett stort tack till alla besökare, samarbetspartners och formgivare som gjorde Stockholm Design Week och Möbelmässan till ett lyckat och trevligt event.

Bläddra i Nolas uppdaterade katalog för 2024 där artiklar såväl som nya produkter och designklassiker från Nolas breda sortiment samsas på hela 82 matnyttiga sidor.