close

En lång rad tack för lyckad designvecka

2024–02–16

När lugnet lagt sig lite blickar vi tillbaka på designveckan och kan som vanligt konstatera att saker blir bäst när man gör dem tillsammans. Därför riktar vi ett stort tack till alla besökare, samarbetspartners och formgivare som gjorde Stockholm Design Week och Möbelmässan till ett lyckat och trevligt event. Tack för ert intresse och engagemang i vad vi gör på Nola.

 

Tack också till Anki Gneib och Mia Cullin som curerade montern så fint, och tack till Brukspecialisten för lånet av marktegel som nu är på väg till nästa destination. Vi riktar även ett extra tack till Stockholm Slow Flowers som tog hand om alla våra växter för att ge även dem fortsatt liv i nya sammanhang. Och så klart, våra formgivare, vad vore vi utan er. Tack Mattias Rubin de Lima, Andreas Klippinge, Superlab, Thomas Bernstrand, Färg & Blanche och White Arkitekter.

Fler nyheter

2024

Bläddra i Nolas uppdaterade katalog för 2024 där artiklar såväl som nya produkter och designklassiker från Nolas breda sortiment samsas på hela 82 matnyttiga sidor.

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer.