close

Designers

Ola Gillgren tog examen från Det Kongelige Danske Kunstakademi i Köpenhamn år 2012, där han studerade möbel och inredningsdesign.

Formgivaren och designern Eva Schildts uppväxt i den stockholmska skärgården influerar hennes konstnärliga verk. Hon har sedan sin examen i möbel- och produktdesign på Beckmans Designhögskola 2001 designat allt från …

Marc väcker nyfikenhet i sin design genom att utmana förväntningarna hos betraktaren. Hans process karaktäriseras av ett grundligt förarbete där teknik och design vävs samman och skapar innovativa, lekfulla möbler. Marcs metod …

Designduon Gripner & Hägglund utgörs av Sanna Gripner och Märta Hägglund. De är produkt-och möbeldesigners och har studio i Stockholm.

Möbeldesigner boende i Stockholm. Utbildad vid Aarhus School of Architecture, Danmark. Har egen designstudio och verkstad i Stockholm sedan 1995.

David Regestam, född 1980, studerade design och konsthantverk på Göteborgs Universitet och inredningsarkitektur och möbeldesign vid Konstfack i Stockholm.

Arkitekten Karin Sundberg har en lång erfarenhet av projekt inom stadsbyggnad, arkitektur och design. Hon har ett stort intresse för hållbar utveckling och gestaltning och inspireras av växelverkan mellan olika skalor och sammanhang.

Med en bakgrund som högspänningselektriker så finns det en djup förståelse och ömhet för belysning hos skotten David Taylor (född 1966).

Jenny B. Osuldsen är partner i Snøhetta och professor i landskapsarkitektur, med en magisterexamen från Norges universitet för biovetenskap 1991. Hon har också studerat landskapsarkitektur och konst i Los Angeles, USA.

Arkitekten Axel Bjurström, född 1977,  tog examen från Konstfack 2007 och har sedan dess jobbat inom småskalig arkitektur, inredningsdesign, liksom industri- och produktdesign. 

Formgivaren Henrik Sørig Thomsen, med en egen studio i Århus, är utbildad på Denmarks Designskole i Köpenhamn där han läste industridesign.

Visa fler →