close

Vi ses på Möbelmässan 2025!

2024–09–17

Vi har deltagit på Stockholm Furniture Fair sedan slutet på 1980-talet. För oss är det en självklarhet – något som alltid har varit, och kommer att fortsätta vara, en viktig del av vårt år. Vi hoppas ses där även 2025.

 

Våren är en tid av nystart. Många ser det som början på något nytt – en ny termin, en ny era, kanske till och med en ny frisyr. För oss på Nola innebär våren framför allt en sak: Möbelmässan i februari. Månaderna nu innan är fyllda av spänning när vi finslipar produktnyheter, utvecklar koncept och planerar en vecka full av möten, event och inspiration.

“Stockholm Furniture Fair är en plats där vi möter branschen och bygger relationer med formgivare, både nya talanger och etablerade namn. I en alltmer digitaliserad värld värdesätter vi det fysiska mötet till väldigt stor grad. Här har många av våra största produktsuccéer samtidigt fått sin början, och här mötte jag tidigt många av de formgivare som vi fortfarande samarbetar med. Jag har också varit Greenhouse-mentor för framtidens formgivare. Det är en självklar plattform för oss i designsverige,” säger Agneta Stake, grundare av Nola.

Korg Hammock av Thomas Bernstrand presenterades första gången på Stockholm Furniture Fair 2024.

Årets höjdpunkt

För Nola utgör Stockholm Furniture Fair årets höjdpunkt och sätter på många sätt tonen för hela året. Februari blir startpunkten där vi visar Nolas sätt att vara och tänka, i både nya och välkända möbler och produkter.

 

Möbelmässan har haft utmanande tider med pandemi, inflation och tuff konkurrens. Men med ett nytt grepp ser vi nu utställare, från konsthantverk till arkitektur och design, vilket gör mässan till en ledande dynamisk plats för reflektion och interaktion.

Gungstolen Verv, av Fanny Axnér & Siri Boekhout är en annan produkt som presenterats på mässan. År 2023 var den en del av inredningen i Nolas Greenhouse Bar.

“För ett progressivt företag som Nola är det avgörande att vara aktiv på Stockholm Furniture Fair, också på nya sätt. År 2023 möblerade vi till exempel hela caféet i Greenhouse, i stället för en traditionell monter, med utgångspunkten zero-waste. Det blev en bubblande mötesplats och café där också delar av talarprogrammet hölls under veckan.” säger Nolas vd Henrik Edlund.

År 2023 möblerade vi hela caféet i Greenhouse, med utgångspunkten zero-waste.

Fler nyheter

2024