close

Nyöppning på ArkDes med Bill Post

2024–10–03

Efter lång förväntan har ArkDes äntligen åter öppnat dörrarna för besökare på Skeppsholmen. I basutställningen finner vi Bill Post av Broberg & Ridderstråle.

 

”Ett lysande utropstecken” skriver museet på skylten som berättar om Bill Post som med sin gloria lyser upp den stora hallen där föremål ur samlingen tillfälligt visas i en ny utställning. Samlingen beskrivs som ett levande arbete där föremålen under en tid kommer bytas ut för att på olika sätt beskriva och skildra hur Sverige definierats och förändrats under de senaste 150 åren.

 

Affischpelaren, designad av Broberg & Ridderstråle 2013, är klädd i träribbor och menad som en plats där vem som helst får och kan annonsera, kommentera och på olika sätt delta i stadslivet.

 

Och med det är en efterlängtad scen och mötesplats för design- och arkitektur är återinställd. Museet har fri entré under hela 2024, passa på.

Bill Post lyser upp med sin gloria i den stora hallen där föremål ur samlingen tillfälligt visas i en ny utställning.

Fler nyheter

2024

Varmt välkomna att besöka oss i monter A03:18 på Stockholm Furniture Fair. Här har vi byggt upp en vintrig trädgård inramad av Mattias de Limas vackra träpaviljonger där vi visar säsongens nyheter och mycket mer.