close

Designers

Sydväst arkitektur och landskap grundades 2002 av Per Andersson, Niklas Bosrup, Åsa von Malortie och Lina Dahlström. Kontoret arbetar för integrerade lösningar mellan arkitektur och landskap, där grunden i projekten utgörs av platsens egna förutsättningar.

Den prisbelönta formgivaren Nina Jobs startade sin egen verksamhet år 2000, och har under åren byggt upp en bred platform där hon jobbar med allt från produkt design, art direction till visuella föreställningar.

Camilla Wessman är utbildad på Danmarks Designskola med mångårig erfarenhet som designer och inredningsarkitekt i både Danmark och Sverige. Hon är även verksam som konstnär med foto och måleri som grund. Idag arbetar Camilla Wessman i olika samarbetsformer med inredning, varumärken och utveckling av fastighetsprojekt.

Antonio Scaffidi skapar modern design med perfekt funktionalitet och har bland annat blivit mycket hyllad av Danish Design Makers, som delar hans passion för den danska designtraditionen. 

Efter sin examen från …

Arkitekt, som bland annat startade Design Torget i Stockholm. Har arbetat med produktutveckling för Nola sedan 1990-talet, och är i dag aktiv som designer.

Landskapsarkitekt, LAR/MSA, huvudsakligen verksam inom Stockholms kommun. Trefaldig vinnare av det prestigefyllda Sienapriset. Medarbetare och förste landskapsarkitekt på Nyréns arkitektkontor.

Anna von Schewen är en svensk designer och arkitekt, som grundade sin designstudio 1997 i Stockholm.

Landskapsarkitekten Ulf Nordfjell arbetar med gestaltning av offentliga miljöer som torg och parker, med en gedigen portfölj av projekt i ryggen. Nordfjell arbetar i både stor och liten skala, ofta inspirerad av naturen.

Björn Dahlström (född 1957) är formgivare och industridesigner. Han startade sitt företag 1982 och är i dag väletablerad med ett brett utbud av flertalet möbler, men även produkter som cyklar, …

Sara Szyber, designer MFA, är inredningsarkitekt och formgivare utbildad på Konstfack 1988-93. Szyber har bland annat gjort inredningsdesign och haft uppdrag för Riksutställningar, Svensk Form och Svenskt Tenn och samarbetar med olika möbelföretag.

Möbelformgivaren och arkitekten Johannes Norlander (född 1974) utbildade sig till arkitekt på Chalmers tekniska högskola i Göteborg, samt på Konstfack.

Blenda är en designbyrå baserad i Göteborg, som formger möbler till den offentliga platsen. Med design som jobbar mot både inre och yttre rum så har Blenda fått delta i …

Visa fler →