close

Nyheter 2021


Vi fortsätter att satsa på möbler för utomhuskontoret och presenterar flera nyheter och innovationer inom konceptet Outdoor Office under årets designvecka. Mellan 8—13 februari visas bland annat nya produkter av Fredrik Mattsson, Nina Jobs, Mats Aldén, Superlab och Charlotte Petersson Troije både digitalt och fysiskt.

Work Lounge

Fåtölj med bord
Design Superlab & Charlotte Petersson Troije


Work Lounge är svaret på samhällets snabba utveckling och ett ökat behov av funktionella och praktiska arbetsplatser utomhus. En arbetsstation med snurrbar sits i mjuk dry foam med ett laptopanpassat bord. Möbeln har också en extra hög och lätt transparent ryggskärm som ger en omslutande känsla och skydd mot eventuella ögon i nacken.


Läs mer om tankarna bakom, och utvecklingen av Work Lounge här!


Läs mer om Work Lounge.

Gry

Möbelgrupp
Design Fredrik Mattson


Gry är en långlivad serie av fast förankrade möbler med fokus på det viktigaste: komfort, estetik och slitstyrka. Resultatet av dessa ingredienser gör att Gry har något alldeles självklart över sig. Elegant, avskalad och övertygande både i dimensioner och materialval. Den skyddande sargen som löper runt brädorna gör konstruktionen stark, tålig och oöm. Sittmöbelns möjligheter till variation med snurrbar stol, fåtölj och valet att lägga till armstöd gör att den passar i många sammanhang. I serien finns också ett bord som tillval.


Läs mer om Gry.

Paus

Sittstöd/Cykelpollare
Design Nina Jobs


Paus är en serie stöd med fart i, en enkel och smidig viloplats i offentliga miljöer. Stödet är i tillverkat i sandgjuten återvunnen aluminium och har skulpterats fram för att hitta den bästa formen och rätta komforten, trots den lilla ytan. Paus finns i tre olika höjder för att kunna passa olika ändamål. Hög, låg och mittemellan.


Läs mer om Paus.

Schoolyard

Möbelgrupp
Design Mats Aldén


Schoolyard är specifikt framtagen för funktionella arbetsplatser utomhus. Sittmöbeln med arbetsbord gör att den fungerar lika bra i pedagogiska miljöer som på en takterrass eller i ett outdoor office.


Läs mer om Schoolyard.

High Bänk & Soffa

Möbelsystem
Design Mats Aldén


Möbelserien High & Low innefattar ett varierat system som i olika kombinationer ger en dynamisk upplevelse. Serien består av generösa fåtöljer, avslappnade vilbäddar, raka stolar och flexibla bänklösningar. Med stativ i olika kulörer kan High & Low injicera parker, städer och det offentliga vardagsrummet med en vitaminkick eller färgupplevelse.


Läs mer om High Bänk & Soffa.