close

Kebne modul 1 - utgående model

Design Kauppi & Kauppi

Denna Modul 1 utgående model - är primärt anpassad för rygg och bicepsträning. Modellen är väldigt lik nuvarande modul 2, med sidostag på båda sidor. Dessa modulerna är lackerade i gul RAL 1023.

Skick

Ny

Pris exkl. moms och frakt

15 710 kr9 995 kr

På lager

1 st
Formgivare

Kauppi & Kauppi

Kauppi & Kauppi är en designerduo med rötter i norra och södra Sverige. Johan och Nina har båda en Magisterexamen från Högskolan för Design och Konsthantverk vid Göteborgs Universitet. 2016 etablerades de den gemensamma studion i Sverige, efter några år utomlands i New York och Frankfurt.

Designstudion förhåller sig till design i alla skalor, från rumsliga projekt till taktila objekt i handens skala. Studions designfilosofi präglas av sökandet efter en avskalad och återhållsam design, och ett högtidlighållande av de adderade värden som gör projekt unika och genuina. Inspirationen hittas ofta i kontrasterna, mellan norr och söder och i dynamiken mellan rofylld natur och pulserande stad.

Kauppi & Kauppi har uppmärksammats internationellt genom publiceringar och flera designpriser såsom Design S, iF Design Award, Archiproducts Design Award, Muuuz Award och tre German Design Award Gold, för att nämna några av deras hedrande utmärkelser.

Liknande produkter