Parco loungefåtöljer med snurrfunktion och med armstöd tillsammans med pallar och bord, Alviksstrand Stockholm. Design Broberg & Ridderstråle Parco snurrfåtöljer med armstöd tillsammans med bord, Alviksstrand Stockholm. Design Broberg & Ridderstråle Parco soffa grön, Alviksstrand Stockholm Parco bord, pallar och barnstol, Alviksstrand Stockholm. Design Broberg & Ridderstråle Parco soffor, Alviksstrand Stockholm. Design Broberg & Ridderstråle

Projekt: Alviksstrand, Stockholm
Beställare: Stockholms kommun
Formgivare: Broberg & Ridderstråle
Invigt: 2018

Alviks Strand ligger väster om Stockholms city, mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Alviks strand gränsar till Mälaren och har en huvudgata som kantras av vatten och grönområden och inom området finns huvudsakligen kontor och några restauranger. Längs med hela strandpromenaden har Nolamöbler installerats i olika kulörer och med slitstarka sitsar i FSC märkt jatoba. Tillgänglighetsanpassade sittplatser har placerats ut för stora som små, i grupp eller enskilt, för att rusta upp och öka områdets attraktionskraft.

Den miljöbedömda möbelserien Parco är stilfulla och generösa möbler av hög kvalitet som ger ett lätt intryck. Den böjda formen gör dem både bekväma och funktionella. Serien finns i en mängd olika modeller och varianter som smidigt kan kombineras med varandra. Snurrfunktion, armstöd, barnstol och loungemöbel, Parcos olika delar är anpassade efter olika behov och bidrar till en inkluderande offentlig utemiljö.

Upptäck fler av våra projekt

  • MAX IV Lab, Lund
    Projekt: Utomhusmiljön till MAX IV Lab, Lund Byggherre: Fojab Arkitekter Landskapsarkitekt: Snøhetta Arkitekter Färdigställt: 2016 Max IV-laborato...
    Visa projekt
  • Blommensbergsskolan Stockholm
    Projekt: Blommensbergsskolan, Stockholm Beställare: Stockholms kommun Formgivare: Broberg & Ridderstråle, Thomas Bernstrand Invigt: 2017 Nol...
    Visa projekt
  • Våghustorget i Örebro
    Projekt: Våghustorget Örebro Byggherre: Örebro kommun Entreprenör: Peab Anläggning AB Arkitekt: VAP VA-Projekt AB Färdigställt: 2009 Till Våghust...
    Visa projekt