close

Nola - Swedish Design Moves Milan

2018–04–06

Nola medverkar i Swedish Design Moves Milan och deltar och ställer ut på utställningen Hemma - Stories of Home i Milano.

Nola deltar och ställer ut i Milano i samarbete med Swedish Design Moves Milan 2018, under den externa utställningen Hemma - Stories of Home. Som curator och arkitekt står Joyn Studio. Utställningen visas i en anrik silversmedja och pågår den 17- 22 april under Salone del Mobile i Milano. 

På utställningen presenteras nyheterna Cacti, design Anki Gneib och Gro, design Mia Cullin. Cacti planteringskärl har former och proportioner av kaktusar, med inspiration hämtad från den mexikanska konstnären Frida Kahlos trädgård. En flexibel och stilfull rumsavdelare eller rumsaccent. Gro planteringskärl har en dekorativ design som formar en geometrisk Triangel. En enkel och flyttbar spaljé som fungerar som stöd för klängande växter med en avskiljande funktion.

Swedish Design Moves Milan är ett samarbete mellan aktörer som Visit Sweden, Association of Swedish Fashion Brands, Svensk Form, TMF och Sveriges Arkitekter och ett flertal svenska företag, för att stärka Sverige som designland med målet att öka det internationella intresset för svensk design, mode och arkitektur.

 

Fler nyheter

2018