close

Nola visar möbler för stadsmiljö på Elmia Park

2019–09–20

Nola medverkar och ställer ut produkter med fokus på förbättrade livsmiljöer på Elmia Park den 24 – 26 september i Jönköping.

I vår monter B01:38 visar vi upp flexibla sittmöbler och plantering för stadsmiljö där arbete, vila och grönytor kombineras med hållbar design i stadsrummet. Agneta Stake, VD Nola, kommer också att hålla en föreläsning under Urban Green Talks; tisdag 24 september, om hur vår stadsmiljö förändras utifrån nya behov och livsmönster.

Elmia Park är en fackmässa för branschfolk inom parker och utemiljöer som genomförs vartannat år i Jönköping. Förutom produktutställningar arrangeras seminarier och debatter i anslutning till mässan, som har fri entré. 

Korg möbelsystem, design Thomas Bernstrand.

Fler nyheter

2019

Nola har varit med och möblerat ett nytt utekontor till fastigheten Koppartorget TRE i Västerås. Uppe på taket finns ett flexibelt utekontor inrett med flertalet Nolamöbler.

Nola medverkar tillsammans med Tidskriften RUM i en grupputställning den 9 – 14 april vid Bagni Misteriosi Milano, under Milan Design Week. Nola visar upp Kaskadfåtöljer av uppmärksammade formgivaren Björn Dahlström.

Visa fler nyheter