close

Nola på svenska paviljongen – London Design Fair

2019–09–12

Vi ställer, för andra året i rad, ut under London Design Fair i samarbete med Form/Design Center och medverkar i den svenska designpaviljongen, för att sätta svensk design på kartan.

I år varvar vi nyheter, som moderna Basket möbelgrupp, design Ola Gillgren och eleganta Cacti planteringskärl, design Anki Gneib med klassiker som Cane soffa, design Broberg & Ridderstråle och strama 11:an möbelgrupp, design Axel Bjurström. Vi visar upp klassisk, hållbar design för det offentliga rummet.

Basket möbelgrupp, formgiven av Ola Gillgren.


 

Cacti planteringskärl, design Anki Gneib.

11:an möbelgrupp, design Axel Bjurström.

Cane soffa, design Broberg & Ridderstråle.

Den svenska designpaviljongen genomförs i partnerskap med bland annat Svenskt Trä, Business Sweden, Region Skåne, Sveriges Arkitekter, Tidskriften FORM och Sveriges ambassad i London. En gemensam satsning tillsammans med framstående designers och företag, för att öka medvetenheten om svensk arkitektur och design. Som årets utställningsarkitekt/curator står studio Förstberg Ling.

Varmt välkommen att träffa oss och se våra produkter på plats i Swedish Design Pavilion, Hall H1, Monter 1.06, under London Design Fair 19 – 22 september.

Fler nyheter

2019

Nola har varit med och möblerat ett nytt utekontor till fastigheten Koppartorget TRE i Västerås. Uppe på taket finns ett flexibelt utekontor inrett med flertalet Nolamöbler.

Nola medverkar tillsammans med Tidskriften RUM i en grupputställning den 9 – 14 april vid Bagni Misteriosi Milano, under Milan Design Week. Nola visar upp Kaskadfåtöljer av uppmärksammade formgivaren Björn Dahlström.

Visa fler nyheter