close

​Nola möblerar terrassen på prisbelönta Biomedicum

2019–05–28

Nolamöbler har ritats in till terrassen på prisbelönta Biomedicum på KI i Stockholm. För inredningen står Nyréns Arkitektkontor. Längs med hela terrassen återfinns Areal möbelgrupp, design Broberg & Ridderstråle, tillsammans med ståborden Sun, design Monica Förster. Den laserskuren plåten i såväl bord som ståbord gör att ljuset fångas upp och skapar dramatiska skuggor.

Terrassen på prisbelönta Biomedicum på KI i Stockholm. Foto: Jann Lipka

Biomedicum blev nyligen utsett till prestigefulla Årets bygge, Byggindustrins eget pris, som ett exempel på det bästa som byggsektorn presterat under det gångna året när det bland annat gäller kvalitet och form. Nyréns inredningsarkitekter har gestaltat all inredning i byggnaden, inklusive terrassens utformning, på uppdrag av Karolinska Institutet.

Fler nyheter

2019

Nola har varit med och möblerat ett nytt utekontor till fastigheten Koppartorget TRE i Västerås. Uppe på taket finns ett flexibelt utekontor inrett med flertalet Nolamöbler.

Nola medverkar tillsammans med Tidskriften RUM i en grupputställning den 9 – 14 april vid Bagni Misteriosi Milano, under Milan Design Week. Nola visar upp Kaskadfåtöljer av uppmärksammade formgivaren Björn Dahlström.

Visa fler nyheter