Våghus squere Örebro, Luma bench. Design Erik Östlund. Bicycle stand, design Broberg & Ridderstråle Våghus squere Örebro, Luma bench. Design Erik Östlund. Bicycle stand Hoop, design Broberg & Ridderstråle Våghus squere Örebro, Luma bench. Design Erik Östlund. Bicycle stand Hoop, design Broberg & Ridderstråle

Projekt: Våghus Square, Örebro, Sweden
Byggherre: Örebro kommun
EntreprenörPeab Anläggning AB
ArkitektVAP VA-Project AB
Färdigställt: 2009

Working collaboratively with urban developer VAP Consulting, Nola contributed to the urban renewal of Våghus Square in the Swedish City of Örebro. Nola’s Luma benches, designed by Erik Österlund, were chosen for the site and produced in custom versions that encircle trees and provide seating on oiled oak slats. Anticipating that the development would attract more cyclists than before, Nola installed Broberg & Ridderstråle’s Hoop bicycle stands around the site. The bicycle stands were placed in a range of configurations that added an additional element of creativity to the square.

Products in project

Discover more of our projects